Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Verlekkerende inspiratie

Door Robert Lambregts op 24 juli 2014

Wie ons ook via Facebook volgt heeft misschien al gezien dat ik één keer per jaar in de keuken sta om mijn inspiratie de vrije loop te laten voor mijn collega’s. Dat doe ik overigens voor mijzelf welk vaker dan één keer per jaar en als ik dan een keer ‘lekkere’ inspiratie opdoe, mag dat ook gedeeld worden.

mill-4

Dus toen ik via Gizmodo deze über-creatieve chocolademolen zag, moest ik die, voor de choc-a-holics onder ons, echt even delen. Zoals je in het filmpje hieronder kan zien schaaft de molen steeds een dun laagje chocolade af, waardoor steeds nieuwe designs naar boven komen. En het leuke is; deze molen is in Nederland gemaakt door Studio Wieki Somers, in samenwerking met chocolatier Rafael Mutter voor een retrospective van architect Gerrit Rietveld. Ik begin spontaan ideeën te krijgen voor mijn volgende inspiratiedag. Al is het alleen maar om te achterhalen hoe ze dit zo mooi hebben kunnen maken. 

 

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief