Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Snoep 2011

Door Deef Vink op 12 januari 2012

Al jaren neemt radavi snoep mee naar het werk, maar wat klein begon, is bij Rhinofly groot geworden want bij Rhinofly waren ook genoeg andere zoetekauwen in dienst. Halverwege 2010 is er begonnen met het bijhouden van gewicht en kosten, maar in 2011 is alles dus bijgehouden. Niet alleen het gewicht, maar ook de categorie, en hoelang het duurt voordat het weer op is. Jammer genoeg is dat niet altijd gelukt, omdat er altijd mensen zijn die de secret-stash wisten te vinden:

Veel snoepgoed is aangekocht bij de huisleverancier CandyOnline maar om die hoge kosten wat te compenseren wordt er ook veel gekocht bij de goedkopere snoepleveranciers als de Action en de Xenos. Gelukkig worden er ook donaties gedaan in zowel geld als snoep. Dit brengt de volgende statistieken met zich mee:
In de afgelopen 241 werkdagen (een geheel jaar) is er 113 kilo aan snoep doorheen gegaan met een totale kostensom van € 373. Ongeveer de driekwart hiervan (235 euro) is bij elkaar gebracht door geldelijke donaties. Daarnaast zijn er ook snoepdonaties gedaan, dus de daadwerkelijke hoogte van de genoemde bedragen is eigenlijk nog wat hoger.

De verdeling in de verschillende categorie├źn is als volgt:

Categorie Gram Kosten
Zoet 74.410 € 264,40
Zuur 28.250 € 78,45
Kruidnoten 3.700 € 11,3
Drop 3.525 € 8,45

En wat gaat nu het snelst? Dat zijn de drop krakelingen, 150 stuks in drie kwartier.

De hongerige koe is de welbekende donatie pot, maar als je als buitenstaander ook een bijdrage wilt leveren, dan houden we dat niet tegen natuurlijk. Bekijk deze pagina om je donatie te doen.

En als afsluiter nog een clipje om even aan te geven dat wij niet de enige snoepverslaafden zijn, maar dat er ook mensen hele video clips mee maken:
The Making Of “In Your Arms”
http://www.youtube.com/?wtach=cIH4MJAC2Tg

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief