Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Santa's Digital Detox: afkicken van je smartphone in een digitale pauze van twee dagen

Door Matthijs Roumen op 16 december 2014

header
Dit jaar geen rijdende elfen-robots of 3D-prints voor in je kerstboom: de kerstboodschap van interactief bureau Rhinofly draait om offline samen zijn. Laat je laptop afkoelen en hang je smartphone in de boom tijdens Santa’s Digital Detox!

Deze kerst daagt de Kerstman je uit om twee dagen helemaal offline te gaan. Dit jaar draaien de kerstdagen namelijk om écht samenzijn met aandacht voor elkaar. Dat betekent een kerstpauze van je Twitter, Candy Crush en #nomnomnom foto’s op Instagram.

In je eentje offline is natuurlijk niets aan. Daag daarom ook iemand anders uit om mee te doen. De Kerstman zet een kerstelf van Rhinofly aan het werk om via een ambachtelijk met de hand geschreven kerstkaart een vriend, familielid of collega uit te dagen voor Santa’s Digital Detox!

kerstkaarten

Vrijdag 19 december is de laatste dag om iemand uit te dagen. Zo hebben de kerstelfen nog gegarandeerd voldoende tijd om de kaarten te schrijven én op de post te doen. Doe mee!

Santa_s_Digital_Detox

10404299_847678238610700_1411869360083103721_n

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief