Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Pi's Epic Journey — een visuele scrollbeleving waar je U tegen zegt

Door Matthijs Roumen op 28 maart 2013

Websites waar je lekker doorheen kan scrollen: daar houden we wel van!

Vorig jaar ontwikkelden we de website van TEDxUtrecht waarbij we toen al wisten: Scrolling interactive video gaat het he-le-maal worden. Bewijst ook de site Pi’s Epic Journey: Creating the unforgettable. Een pracht van een scrolling site, doorspekt met video’s, opbouwende infographics en knallende copy.

Het voornaamste doel is natuurlijk DVD verkoop. Ik geloof er sterk in dat dit ook zeker gaat lukken. Door op een boeiende manier achtergrond informatie te geven over een film, stijgt de wil-ik-hebben factor en krijg je zeker zin om de film nog een keer te gaan kijken.

Bekijk het!

Screengrab van de site

Voor het archief hebben we de site in een screengrab opgenomen. Dat dit soort projecten maar mogen dienen als een voorbeeld voor velen!

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief