Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Okashi Connection

Door Deef Vink op 22 april 2015

Bij Rhinofly hebben we soms door het harde werken een gebrek aan energie, en dan kan een suikerbom wonderen doen. Ondergetekende heeft dan ook meestal wel wat snoepgoed voor wie de extra energie kan gebruiken. Maar omdat een banaantje ook maar een banaantje is, proberen we soms wel iets anders.
IMG_7057

Exotisch snoepgoed

In het verleden hebben we wel wat exoten als Durian snoep, Camel Balls of Center shock gehad, maar dat is allemaal nog wel beperkt en niet heel extreem. Gelukkig hebben we collega Edwin die wel een fascinatie met Japan heeft. En we weten allemaal hoe gek de Japanners kunnen zijn.

Snoep abonnement

Op de site van Okashi Connection is het mogelijk om een Japans Snoep Abonnement te nemen (je wilt het!) en dat hebben we dus gedaan. Vandaag was de dag dat onze eerste levering aankwam.
IMG_7059
Met trillende vingers was het tijd om het pakketje voorzichtig open te maken en te zien wat er in zou zitten. Het doosje woog niet veel en was vrij klein, maar er zat genoeg in.
IMG_7062

De inhoud van de doos

De doos had deze keer de volgende inhoud:

 1. O-Sushi-ya-San Gumi
 2. Onion Salad Umaibo
 3. Chicken Curry Umaibo
 4. Disney Friend Choco
 5. Apple and Carrot Kit-Kats
 6. Cider Cotton Candy
 7. Puchi-Puchi Fortune Ramune
 8. Maken Gumi Energy Drink
 9. Frozen Choco Biscuits
 10. Mini Country Ma’am Vanilla Cookies
 11. Ottotto Salty Crackers

Hier de mooie plaatjes van het snoepwerk


We zoeken nog een gepaste manier om hier van te genieten en dit tot uiting te brengen, maar daarover later vast wel meer….

IMG_7067

Korting scoren

Zelf ook interesse in een maandelijkse doos met Japans snoepgoed? Maak gebruik van onderstaande referral code en geniet zelf van korting (en help ook ons aan de korting):

Ga naar Okashiconnection en vul bij Referral code: Japan2NL in
2015-04-22 20_20_29-Monthly Subscription -

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief