Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Nieuw bij Rhinofly: Misha, Junior Creative

Door Nicky Correljé op 1 september 2014

Misha

De tweede helft van ons afgestudeerde duo is ook vandaag begonnen, naast Dennis is nu ook Misha van start gegaan! Hij rondde de opleiding Communication & Multimedia Design voor de zomer af. Na wat vitamine D te hebben mogen ontvangen in zijn vakantie, gaat hij nu full time aan de slag bij ons als Junior Creative. Veel succes Misha!  

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Misha, net terug van enkele vakanties en ik kom elke dag met de trein vanuit ‘s-Hertogenbosch naar Rhinofly.

Wat kom je bij Rhinofly doen?
Bij Rhinofly ga ik aan de slag als Junior Creative. Junior Creative houdt in dat ik me bezig ga houden met allerlei multimediale opdrachten om uiteindelijk een richting te kunnen kiezen waarin ik me verder ga ontwikkelen.

Wat valt je op als (bijna) nieuweling bij Rhinofly?
Wat me direct opvalt zijn alle veranderingen en verbouwingen in het pand. Toen ik hier afstudeerde zag het er allemaal al gaaf uit, maar het wordt nu nog vetter. Ideale plek om te mogen werken;)

Waar liggen naast je werk je interesses?
Naast m’n werk kijk ik veel, zoals velen, naar films & series, probeer ik elke dag boeken/artikelen te lezen en ga ik graag naar de sportschool en ben ik bezig met eigen creatieve projecten.

Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Ik heb tijdens mijn studie ruim vijf jaar gewerkt bij een hengelsportwinkel, dus voor adviezen over vissen, haken, dobbers, lijnen en hengels kun je altijd bij mij terecht.

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief