Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Nieuw bij Rhinofly: Jorn, front-end developer

Door Nicky Correljé op 3 september 2014

Jorn

Het is je mogelijkerwijs niet ontgaan dat we onlangs al meerdere nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen. Daar kunnen we nu ook Jorn bijzetten! Jorn komt bij ons als Front End Developer en zal zich komende periode voornamelijk storten op de Rijksoverheidprojecten en dat is te gek! Zet ‘m op Jorn!

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Hola, ik ben Jorn en kom hier uit de buurt: Utrecht Overvecht. Ik ben dan ook van plan om elke dag vanuit Overvecht met de fiets naar Rhinofly te komen! Dat is nieuw voor me, want hiervoor heb ik jaren in Amsterdam gewerkt en ben dus heel blij dat ik me niet meer druk hoef te maken om vertraagde treinen.
Nog wel een disclaimer: als het hard regent pak ik waarschijnlijk mijn trouwe Ibiza.. ;)

Wat kom je bij Rhinofly doen?
Het is me opgevallen dat er bij Rhinofly nogal eens gesproken wordt over “floepertjes”. Dat zijn nou net dingen die ik leuk vind om te bouwen! Als Fronteer hoop ik dus hier regelmatig mee bezig te zijn. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over dingen die het werk makkelijker en leuker maken, zoals automatisering van herhalende processen en bruggen slaan tussen verschillende afdelingen.

Wat valt je op als nieuweling bij Rhinofly?
Ik vind dat er een prettige, open sfeer heerst bij Rhinofly. De persoonlijke kennismakingsgesprekken vind ik ook erg gezellig. Goede start!

Waar liggen naast je werk je interesses?
Ik houd onder andere van klimmen, muziek, film, gamen (analoog en digitaal), buiten zijn en vakanties in exotische landen.

Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Ondanks mijn voorliefde voor klimmen heb ik onwijs last van hoogtevrees…

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief