Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Found It #14

Door Linda Vermeer op 12 november 2014

Found It is mijn verzameling van vondsten op het web op het gebied van design, creativiteit & interactieve communicatie. Deze keer bekijken we een film waarbij we zelf bepalen of het regent of sneeuwt en zie je voorbeelden van redesigns van bestaande sites. Ook krijgen we een preview van hoe onze wegen er in de toekomst uit zouden kunnen zien en heb ik een artikel voor je waar op een hele fijne manier wordt uitgelegd waar je op moeten letten als je ontwerpt voor verschillende schermformaten. Veel plezier met Found It #14!

You Control The Weather

Schoenenfabrikant GEOX heeft een superstrakke site gelanceerd om hun najaarscollectie te tonen. Insteek is om te laten zien dat de schoenen met elke weersomstandigheid om kunnen gaan, en dat concept is doorvertaald in de korte romantische comedy You Control The Weather. Kijkers kunnen op een aantal momenten kiezen hoe het verhaal gaat verlopen door de weersomstandigheden te veranderen. Wat ook heel cool is, is de verschillende schoenen nagemaakt zijn in 3D, zodat de camera er 360 graden omheen kan draaien en tot op detailniveau kan inzoomen. #14_2

Redsgned

Net als Dribbble en Behance is Redsgned een platform waar je redesigns kunt vinden, ontstaan vanuit de gedachte dat het bestaande design beter kan. Leuk platform om inspiratie op te doen op het gebied van websites, applicaties, productontwerp en user interface!

#14_1

 

De Weg Van De Toekomst

SolaRoad is een baanbrekende innovatie op het gebied van energie. Dit fietspad tussen Krommenie en Wormerveer is vanaf volgende week de eerste openbare weg ter wereld waar zonnepanelen in verwerkt zitten. De weg zet zonlicht om in elektriciteit om daarmee huizen, stoplichten of elektrische oplaadpunten voor auto’s van energie te voorzien. [vimeo]http://vimeo.com/91641192[/vimeo]

 

9 Principles of Responsive Design

Goed stuk waarbij de belangrijkste elementen van responsive webdesign uiteengezet worden aan de hand van duidelijke animaties.

#14_3

Vorige Found It gemist? Geen nood, ze zijn allemaal terug te lezen!

 

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief