Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Found It #12

Door Linda Vermeer op 29 oktober 2014

Found It is mijn verzameling van vondsten op het web op het gebied van design, creativiteit & interactieve communicatie. Deze week twee te gekke videoclips, usability inspiratie en een blik in de toekomst op het gebied van vliegen. Veel plezier met Found It #12!

I Won’t Let You Down

OK GO staat bekend als band met waanzinnige videoclips. Ook deze keer hebben ze het weer geflikt met de clip voor hun nieuwste single I Won’t Let You Down. De clip is in 1 shot gemaakt met een drone-camera. Ik ben benieuwd hoe vaak ze dit ene shot hebben moeten overdoen ;) Check vooral ook het einde van de clip, waarin de camera steeds verder uitzoomt en er een soort LED-effect wordt gecreëerd!

SIX UX

SIX UX is een collectie van “six second transitions & animations”, gefilmd met een telefoon via Vine. Leuke site voor usability inspiratie!

#12_1

 

Bon Voyage

Ik ben al tijden groot fan van Job, Joris & Marieke, zeker sinds ik begin dit jaar een dag in hun studio mocht meekijken. Onlangs hebben ze hun showreel geüpdatet, waarin ook een stukje te zien is van de videoclip van Bon Voyage die de Utrechtse zanger Blaudzun voor de Tour de France heeft gemaakt. Te gek om Utrecht te zien in de Job, Joris & Marieke-wereld en de renners al ONDER de Dom door te zien gaan!

 

Het nieuwe vliegen

Het Centre for Process Innovation (CPI) heeft een video onthuld met daarin het concept waarin op de schermen de omgeving, andere vliegtuigen of films worden getoond. Dit maakt vliegen niet alleen leuker, maar ook goedkoper. De nieuwe vormgeving maakt het toestel lichter, waardoor minder brandstof nodig is. En je hebt daarbij ook nog eens minder CO2-uitstoot.

“What if you could enjoy the journey, not just the destination?”

 

Vorige Found It gemist? Geen nood, ze zijn allemaal terug te lezen!

 

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief