Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Found It #11

Door Linda Vermeer op 22 oktober 2014

Found It is mijn verzameling van vondsten op het web op het gebied van design, creativiteit & interactieve communicatie. Deze week geef ik je een tip hoe je aan je lunch kan komen zonder geld, bekijken we een app die voedselverspilling tegengaat, zien we wat er gebeurt als je alle Instagram-foto’s van heel de wereld gaat printen en wordt duidelijk dat logo’s soms doordachter zijn dan in eerste instantie lijkt. Veel plezier met Found It #11!

Will Letter For Lunch

Superleuk projectje van Lauren Hom (die van Hom Sweet Hom), waarbij ze mooie belettering ruilt voor een lunch!

#11_3

 

Afgeprijsd

In navolging op de campagne Inglorious Fruits & Vegetables is er nu ook een app die voedselverspilling tegen gaat! Met Afgeprijsd blijf je op de hoogte van alle producten die bijna aan hun houdbaarheidsdatum zitten.

#11_1

 

Instagram printen

Als je alle Instagram-foto’s die in 1 jaar tijd gepost worden zou printen, hoeveel kilometer aan foto’s heb je dan? (Goeie tip, Céline :) )

#11_2

 

Verborgen boodschappen

Leuk overzichtje van logo’s waarin elementen verwerkt zijn die het verhaal achter het bedrijf vertellen. Soms heel subtiel verstopt, soms overduidelijk. Hoeveel zie jij er zonder eerst de tekst erbij te lezen?

#11_4

 

Vorige Found It gemist? Geen nood, ze zijn allemaal terug te lezen!

 

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief