Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Finalisten Mobile Clicks 2009 bekend

Door Johan Voets op 24 juli 2009

mobileclicks

Afgelopen woensdag maakte Vodafone de drie Nederlandse finalisten bekend voor Mobile Clicks 2009.  Ook dit jaar strijden de Nederlandse mobile start-ups weer om een grote zak met geld. In deze tweede editie moeten de drie Nederlandse finalisten het echter opnemen tegen de drie finalisten uit Groot-Britannië, waar het evenement voor het eerst is gehouden. Welke drie start-ups gaan Neerlands glorie verdedigen en proberen die €150.000 binnen te halen?

MyNameIsE
Deze dienst  faciliteert het verbinden van mensen on- en offline door hun profielen op diverse sociale netwerken – zoals Facebook, Linkedin en Twitter – op één plek te verzamelen. Vervolgens kunnen deze in real life gedeeld worden via een mobiele telefoon of een speciaal apparaatje, The Connector.

Mobypicture
“Shoot ’n Share” is de pay-off van de dienst waarbij je foto’s, video’s en audio via je mobieltje direct kan delen op sociale netwerken als Twitter, Facebook, Vimeo en Hyves.

Layar
Veel in het nieuws geweest recentelijk, deze browser die middels augmentend reality en de camera op je mobiele telefoon je direct informatie biedt over de omgeving waar je je bevindt.

De uiteindelijk winnaar wordt op 25 september, op PICNIC2009, bekend gemaakt.

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief