Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Facebook is jarig!

Door Khalid el Khouani op 4 februari 2014

Facebook is 10 jaar geworden en dat wordt gevierd met een persoonlijk filmpje voor iedereen! De afgelopen paar jaar bied Facebook al de mogelijkheid om aan het einde van het jaar een ‘Year in Review‘ te zien. Een pagina met alle hoogtepunten van het jaar.

Dit keer heeft een klein team bij Facebook de afgelopen maanden gewerkt om de mogelijkheid te bieden om een persoonlijke video te bekijken. Een hele klus aangezien er maandelijks 1,23 miljard actieve gebruikers zijn die de video kunnen opvragen.

A Look Back is een beetje cheesy en je hebt er foto’s tussen zitten die ik persoonlijk niet erin zou stoppen maar de video bevatte voor mij genoeg om een glimlach op mijn gezicht te toveren. En het is meteen een reminder dat Facebook een onderdeel is geworden van ons dagelijks leven. Bekijk de video en probeer ‘A Look Back‘ zelf!

 

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief