Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Boemklatsch ik ben hem!

Door Frank Meeuwsen op 21 december 2006

Ha! Ik mag dan wel getagd zijn door Hans zodat ik "um" nu ben, maar als Buutvrije geest kan ik "um" nooit zijn volgens mij. Maar goed, laat ik de laatste meme van 2006 niet hier de kop indrukken. "Vertel 5 dingen over jezelf die anderen niet weten". Komen ze!

  1. Ik was vroeger een rasechte B-Boy. Een enorme hiphop fanaat. Inclusief zeer uitgebreide platenverzameling uit de gouden jaren van de hiphop dus. Liefhebbers van A Tribe Called Quest, N.W.A., Boogie Down Productions…ik heb een schatkamer op zolder :-)
  2. Daarna enorm de rockhoek in gedoken (en nooit meer echt uitgekomen) wat er voor heeft gezorgd dat ik gedurende de jaren ”90 met haar tot over mijn schouders heb gelopen. Er circuleren foto”s op kantoor maar (ik hoop) niet online.
  3. Ik heb een zwak voor highschool films uit de jaren ”80. Breakfast Club, St. Elmo”s Fire, noem ze maar op. Heerlijk!
  4. Ik heb een tatoeage op mijn kuit. Dat is tot op heden nog de enige.
  5. Ik denk ik dat een van de weinigen ben die echt nog nooit ook maar meer dan een minuut heeft gezien van de film "Titanic"

Zo. En het stokje schiet door naar Tjarko, Annedien, Vincent, Claire en moeder 10e. Have fun!

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief