Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Auto Story

Door Deef Vink op 24 mei 2014

Google doet steeds meer met foto’s en wil ook dat je steeds meer dingen over je leven bij gaat houden. en of je dat nu bewust doet (door in te checken bij Facebook of Foursquare/Swarm) of onbewust (locatie deling, gps informatie, telefoonmast informatie). De Big Data centres van Google zijn er dol op. En zo hebben ze nu ook weer een nieuwe functie toegevoegd aan het Google+ foto geheel: Story.
Google+

Google Auto Story

Eerder hadden we al het bericht over de auto-awesome fotos en videos, en nu gaat dat weer een stapje verder een maakt Google een verhaal. Het is niet veel anders dan wat de auto-awesome video deed: maar nu kan je er leuk door heen scrollen en laat die ook zien op welke locaties je bent geweest.

De Google+ story app

De app:
Screenshot_2014-05-24-14-33-13 Wat de app eigenlijk doet is het combineren van de je berichten, foto’s, video’s, check-ins en reisdata en daar maakt die een interactief verhaal van waar je doorheen kunt bladeren. Ze worden net als de auto-awesome films automatisch gemaakt, en je kunt ze bewerken door er onderdelen uit te halen of aan toe te voegen. Alles gaat er vanuit dat je je foto’s naar Google+ moet backuppen, maar dat is juist wel prettig om een backup te hebben.

Story voorbeelden

En net als de auto-awesome voorbeelden van Lissabon hebben we hier ook twee (weet niet precies waarom die er twee van gemaakt heeft…) verhalen van de 3 daagse trip (klik afbeelding voor het verhaal):
Auto awesome story deel 1

Auto awesome story deel 2

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief