Het archief

Dit archief bevat alles blogposts van de weblog Frank-ly. Dit blog is opgenomen in de website van Kaliber, waar we je vanaf nu op de hoogte houden van de nieuwste insights, trends en experimenten.

Archief

Agency Bootcamp

Door Liselotte Ampe op 20 maart 2014

Of ik zin had om een weekje stage te lopen bij ons bevriend bureau Rhinofly? Yessss!

Vorige zomer waren we vanuit Wijs al eens afgezakt naar Utrecht voor een namiddagje bij de Rhinoflyers. Vol inspiratie en met een oeverloos enthousiasme keerden we terug naar onze thuisstad Gent. We hadden een match gevonden!
Die gasten van Rhinofly, die waren krek hetzelfde als wij. Zelfde visie, zelfde drive, zelfde passie.

Dus op de vraag of ik nog een weekje terug wilde gaan, kon ik niet anders dan antwoorden met een volmondige ‘I do’. En zo werd ik een week lang ondergedompeld in een scrum-bad om U tegen te zeggen. Samen epics maken, user stories inschatten, strategic intake met de klant, …

Héél interessant om te zien dat we dezelfde uitdagingen en troubles tegenkomen, en hoe we daar elk op onze eigen manier mee omgaan. En bovenal: het is super om je horizon open te trekken en te leren van elkaar.

Binnenkort komt Matthijs ook bij Wijs op bezoek, en we kunnen niet wachten om hem mee op sleeptouw te nemen in ons bureau. Ongelooflijk dat het kan, twee bedrijven die hun deuren een hele week openzetten voor mensen van buitenaf.

Ik zou het iedereen aanraden: laat eens iemand binnenpiepen bij jou, en ga ook eens binnenpiepen bij hen. Vergeef me mijn meligheid, maar er bloeit veel moois uit zo’n uitwisseling.

De vriendschap tussen Rhinofly en Wijs, dat lijkt me in ieder geval een blijvertje.

Het archief

Dit is het archief van Kaliber. In dit archief vind je al onze oude insights welke geen plek meer hebben gekregen op de nieuwe site.

Door naar het archief